Gelden vûr Helden

Voor deze editie van de LAN Goirle LAN-party houden we ons bezig met het inzamelen van geld voor het lokale goede doel “Gelden vûr Helden”.

Gelden vûr Helden zamelt in 2019 geld in voor Jongerenwerk Mainframe. Deze organisatie zet zich in voor alle jongeren in Goirle en Riel. Zij helpen jongeren om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren, zoals de Buitenspeeldag, buurtsport, dj-avonden, Week van het geld en voorlichting aan ouders en kinderen over social media en het puberbrein. Ook organiseren zij evenementen samen met jongeren, zoals een verwendag voor ouderen in Riel of een kookproject. Jongerenwerk Mainframe is onderdeel van Stichting Jong. In 2019 zijn zij het goede doel van Gelden vûr Helden.

Voor deze LAN-party proberen we zo veel mogelijk te werken met sponsoren zodat een zo groot mogelijk deel van de opbrengst uit tickets gedoneerd kan worden aan Gelden vûr Helden. We zouden het tof vinden als je zelf nog een extra bijdrage hebt, je kunt dit bij binnenkomst betalen.